» آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه

[metaslider id=796]

آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه

طرز تهیه خورش برگ زردآلو , خورش برگ زردآلو , آموزش خورش برگ زردآلو

آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه

به زبان فارسی کهن به  «زردآلو» ، «شکرپاره»یا «قیسى» میگویندو در کردستان «مشمش» نامند و

خشک‏ کرده آن را برگه زردآلو و برگه قیسى و خوبانى گویند.

مواد لازم برای تهیه خورش برگ زرد آلو :

بقیه درادامه مطلب

برگه زردآلو :♦: دو پیمانه

کره :♦: ۱۰۰ گرم

پیاز داغ :♦: ۷ قاشق غذاخوری

گوشت پخته خورشتی :♦: ۲۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم

آب :♦: ۳ لیوان

زعفران :♦: به مقدار دلخواه

آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه

خورش برگ زرد آلو از خومشزه ترین نوع خورش ها و مخصوص تابستان با مزه ملس می باشد.

طرز تهیه خورش برگ زردآلو , خورش برگ زردآلو , آموزش خورش برگ زردآلو

طرز تهیه خورش برگ زردآلو :

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم.

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و

با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

این خورش خوشمزه به خاطر ترکیب آلو و زرشک و قیصی ملس هست و شما اگه شیرین دوست دارین شکر به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش برگ زردآلو , خورش برگ زردآلو , آموزش خورش برگ زردآلو

اشتراک در شبکه اجتماعی

بیوگرافی نویسنده khanekhabar

مشاهده تمامی 447 پست

مطالب مشابه با این مطلب

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.