امروز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷ شما در هستید.
به سایت خوش آمدید.
  • آخرين آهنگ ها
  • آخرين آلبوم ها
  • آخرين سريال ها
  • آخرین فیلم ها
  • آخرین موزیک ویدیو ها

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

ونوشک میوه درخت “بنه” است که در برخی مناطق به پسته کوهی نیز معروف است

مواد لازم برای خورش ونوشک :

بقیه در ادامه مطلب

گوشت قیمه مرغ یا گوساله :♦:  ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

ونوشک :♦:   نصف لیوان

گوجه فرنگی :♦:   ۱ عدد

زعفران دم کرده :♦:  به میزان لازم

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه :♦:  به میزان لازم

روغن زیتون :♦:  ۱ قاشق غذا خوری

پیاز :♦: ۱ عدد

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

ونوشک دارای لفافی نازک سبز رنگ و پوسته‌ای تا حدودی سفت بوده که مغز آن قابل مصرف است و

این محصول تنها در استان ایلام و مناطق “زاگرس‌نشین” مورد مصرف شهروندان قرار می‌گیرد.

طرز تهیه خورش ونوشک :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .

در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.

گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید .

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

خورش ونوشک را می توانید هم با مرغ هم با گوشت گوساله یا گوسفند تهیه کنید

زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .

در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .

ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 348 پست

مطالب مشابه

برچسب ها

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها