- اس ام اس , اشپزی
- ۹ فروردین ۱۳۹۶
- 697 views
- بدون دیدگاه
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی
ونوشک میوه درخت “بنه” است که در برخی مناطق به پسته کوهی نیز معروف است
مواد لازم برای خورش ونوشک :
بقیه در ادامه مطلب
گوشت قیمه مرغ یا گوساله :♦: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
ونوشک :♦: نصف لیوان
گوجه فرنگی :♦: ۱ عدد
زعفران دم کرده :♦: به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری
پیاز :♦: ۱ عدد
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی
ونوشک دارای لفافی نازک سبز رنگ و پوستهای تا حدودی سفت بوده که مغز آن قابل مصرف است و
این محصول تنها در استان ایلام و مناطق “زاگرسنشین” مورد مصرف شهروندان قرار میگیرد.
طرز تهیه خورش ونوشک :
گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .
در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.
گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید .
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی
خورش ونوشک را می توانید هم با مرغ هم با گوشت گوساله یا گوسفند تهیه کنید
زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .
در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .
ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید
به نکات زیر توجه کنید